Voel je beter, wordt beter!

Wij activeren en ondersteunen de fysieke en mentale gezondheid tijdens een natuurgeneeskundig consult en/of begeleiding. Wij luisteren en sluiten aan met professionele kennis, kunde en ervaring.

Wil je meer informatie over onze behandelingen en mogelijkheid tot begeleiding?
Kijk dan hieronder voor meer uitleg.

Het consult op afstand bij HANMEDA

Wij hebben al jaren ervaring met het consult op afstand. Wij hebben cliënten die in het buitenland wonen en cliënten die veel reizen.  In het online consult bespreken we uw  klachten, wensen en doelen. Wij zijn opgeleid om een uitgebreide en betrouwbare analyse te doen op basis uw fysieke, energetische en mentale situatie. Samen kijken we naar de meest geschikte therapie, behandeling en begeleiding. Vaak zijn de vervolgstappen een combinatie van homeopathie of kruiden, oefeningen en advies.

Hoe werkt het

Voor het eerste consult maakt u foto’s van uw oren, gezicht en tong. U vult een online vragenlijst in en u voegt de foto’s bij.
Dit gaat allemaal volledig veilig en uw privacy is volledig beschermd.
Het eerste consult duurt ongeveer een uur. Dit consult gaat online of via telefoon.
De vervolgconsults duren maximaal 45 minuten.

Het resultaat

Het resultaat is belangrijk voor ons. Meer dan 98% van de consult op afstand geeft een goed tot uitstekend resultaat.

Als één van de weinigen geeft Donny Toebes lezing op het gebied van diagnose en behandelingen op afstand.
In onderstaande korte uitleg behandeld Donny de vragen over consult op afstand.

Een natuurgeneeskundig consult is de stap naar balans en gezondheid

Ons streven is een gezond en gelukkig leven zonder pijn en ongemak. (Anouchka en Donny)

BEHANDELINGEN

Acupressuur wordt sinds eeuwen gebruikt in de klassieke Chinese geneeskunde.. Het doel van de acupressuur is de energiebalans weer te herstellen en ons lichaam en geest in balans te brengen. Acupressuur werkt op fysiek, geestelijk en emotioneel gebied. Duidelijke uitleg en begeleiding op afstand maakt acupressuur door uzelf mogelijk.

Kruiden-therapie wordt ingezet in combinatie met een behandeling. Kruiden herstellen de energiebalans in ons lichaam en ondersteunt en verlengt de resultaten van de behandeling. Deze worden per post binnen 24 uur bij afgeleverd.

SFQ Energiebehandeling is ontwikkeld vanuit het eeuwenoude Qigong, eveneens onderdeel van de klassieke Chinese geneeskunde. Tijdens de behandeling gaat de hand van behandelaar over het lichaam om blokkades te lokaliseren en ze daarna te verminderen of te verhelpen. De energie gaat weer stromen en het genezingsproces is gestart. Het lichaam komt optimaal in balans en (pijn)klachten nemen af. Er is geen fysiek contact tijdens de sessie.

Moxa-therapie wordt vaak toegepast bij acupunctuur-behandelingen en bij zwangere vrouwen tegen een stuitligging. Met Moxa verspreiden we over het acupunctuurpunt een intense warmtestraling die erg aangenaam is en absoluut niet pijnlijk. Tijdens het consult krijgt u een duidelijk uitleg. De benodigde moxa krijgt u per post binnen 24 uur geleverd.

Maak nu een afspraak

BEGELEIDING

Coaching is het ondersteunen op een positieve manier om naar gestelde doelen toe te werken. Wij geloven we in de kracht van positiviteit. Doelstelling is de obstakels en negativiteit in je leven te transformeren naar positieve zaken. In één op één gesprekken krijg je ondersteuning bij een thema, situatie of levensfase waarin jij ondersteuning nodig hebt. Dit kunnen diverse thema’s zijn, zoals rouwverwerking, depressie, stress/burn-out, traumaverwerking en omgaan met hoogsensitiviteit. Wij kunnen je ondersteunen in elke fase van je leven.

Coaching in motion is de unieke en bewezen combinatie van coaching en beweging in de vorm van boksen. De mate van bewegen is afhankelijk van jouw wens en lichamelijke mogelijkheden. Boksen heeft veel overeenkomsten met het dagelijks leven en hoe we met de dagelijkse dingen omgaan; bijvoorbeeld met weerstand, je leefruimte, balans en omgaan met energie en grenzen. De coaching in Motion is ontwikkeld om mensen te helpen bij uitdagingen of het behalen van doelen.

Begeleiding leef-, eet- en beweegpatroon is de stap naar een gezonder leef- en eetpatroon, maar ook voor een eenmalige analyse. Daarnaast kun je bij ons een lichaamsanalyse laten maken waarin je gedetailleerd inzicht krijgt in de samenstelling van je lichaam. Hiervoor maken we gebruik van nauwkeurige apparatuur die ook in de medische wereld wordt gebruikt.Tijdens het eerste intakegesprek van 60 minuten brengen we je huidige leef-, eet- en beweegpatroon in beeld. Hierin besteden we uitgebreide aandacht aan jouw huidige situatie, je doelen en wensen. Ieder persoon is uniek en heeft andere behoeften. Daarnaast maken we een lichaamsanalyse met behulp van professionele apparatuur om het uitgangspunt te bepalen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over voeding.

MAAK NU EEN AFSPRAAK