Een krachtig Chinese huidverzorgingsritueel

In China weten ze al heel lang dat gezondheid aan de binnenkant en buitenkant nauw verbonden zijn. Wanneer je lichaam gezond is, is dat te zien aan de huid. Een gezonde huid en de juiste energiestroming onder de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Waar vroeg de gezondheid in gevaar kwam door te korten, is tegenwoordig de overvloed juist het gevaar. Te weinig tijd om te onspannen en beschikbaarheid van ‘snel’  voedsel heeft directe uitwerking op de huid.

acne, couperose, vroegtijdige huidveroudering en cellulite zijn vaakgehoorde uitdagingen

Huidtherapie

Wij bieden een combinatie van cupping, schraaptherapie, moxa, acupressuur en acupunctuur. Op basis van de wensen en vragen stellen we de juiste therapie samen. Onze gereedschappen zijn gemaakt van natuurlijke producten zoals Jade, Rozenkwarts, Maansteen, Goud en Zilver. Een ontspannende en weldadige behandeling zorgt voor het verbeteren van de energiestromen, lymfedoorstroming en het afvoeren van afvalstoffen. Collageen en elastineproductie wordt daarbij juist aangezet.

Wanneer en waarom

Dagelijks krijgen we vragen in onze praktijk waar het gaat om hoofdpijn, aangezichtspijn, oogklachten, huidklachten, kaakgewrichtsklachten, gezichtsverlamming en holteontstekingen.

Wat komt er altijd

Het maakt niet uit of je komt voor ontspanning of bij klachten de volgende voordelen zijn er altijd:

  • afnamen oneffenheden en puistjes
  • minder rimpels, beter doorbloeding
  • meer energie, verhoogde weerstand
  • meer gezondheid in het maaggebied
  • gezonde uitstraling
  • beter verbinding lichaam en hoofd