SPORTACUPUNCTUUR

Sportacupunctuur voor herstel, preventie en prestatieverbetering

Wilt u sportprestaties verbeteren of heeft u een blessure? Wij begrijpen dat u verder wilt, daarom bieden wij de beste en modernste behandelingen. Kies nu voor sportacupunctuur, een professionele en effectieve behandeling.

Intake

Tijdens de intake bespreken we de benodigde behandeling. Indien nodig wordt spierkracht en beweging gemeten. Wij bespreken het behandeltraject en geven u alle benodigde informatie.

Acupunctuur knie tegen pijn

Sportacupunctuur

Sportacupunctuur is ontwikkeld met de kennis van neurologie en de functies van spieren.  Het resultaat van acupunctuur is afname van pijn, meer bewegingsruimte en een verbeterde spierwerking en spierkracht.

Elektro acupunctuur

Door middel van elektro sportacupunctuur wordt de zenuwwerking verbeterd of hersteld. Het (zwaar) sporten of een blessure verstoord de zenuwwerking in het lichaam waardoor herstel stopt of toename van prestaties niet mogelijk is. Door elektro stimulatie krijgt het lichaam groen licht om te herstellen en te verbeteren.

elektro-acupunctuur voor betere werking van de rug en meer beweging.

Aanvullende sportmassage voor herstel en afvoer afvalstoffen

Sportmassage

De werking van sportacupunctuur wordt versterkt door sportmassage. De sportmassage stimuleert de doorbloeding, afvoer van afvalstoffen. Hierdoor is er een nog sneller herstel van de spieren.

Cupping

Met Cupping zorgen we voor de juiste energiebalans en aan/afvoer van lichaamsvloeistoffen op de lokale plekken in het lichaam.

Cupping om de dieper gelegen blessures aan te pakken

Kinesiotape voor sneller herstel en minder pijn

Kinesio Tape

Het gebruik van Kinesio Tape zorgt voor een bewegingsondersteuning. De eigenschappen van de tape activeren tevens het zelfgenezend proces.

Tip!

Sportacupunctuur is de beste en modernste basis om weer (intensiever) te gaan sporten. Start echter verstandig! Start altijd onder begeleiding van een  professionele trainer.  Bij HANAMI hebben ze specialisten op het gebied van bewegen en sporten. Klik HIER voor meer informatie.